Promijenjen Instagram profil Severine, evo o čemu se radi (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promijenjen Instagram profil Severine, evo o čemu se radi (FOTO)

Popularna pjevačica Severina, donedavno poznata po prezimenu Vučković, na svome profilu na Instagramu od sada egzistira kao Severina Kojić.

Regionalna estradna kraljica tako je i na mreži svih mreža preuzela prezime svog novopečenog supruga Igora Kojića, s kojim se nedavno vjenčala, a proteklog su vikenda u Beogradu organizovali i veliki pir za više >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stotina zvjezdanih uzvanika.

Novo su prezime odmah primijetili brojni obožavatelji, koji su ostavili čitav niz komentara i čestitiki.

U utorak je na Instagramu objavila fotografiju Igora koji sjedi za svadbenim stolom, a pored slike je napisala: "Upali svjetlo da se gledamo u oči, kao u staroj dječijoj igri, ko će duže moći, kažu da sudbinu niko ne može da spriječi, šta će nam riječi, oči će nam reći".

(NN/jutarnji.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.