“Preskočio” svadbu decenije! Toni Cetinski: Na slavlju sigurno nisam falio, srećno Seve i Igore!

Izvor: Svet, 28.Nov.2015, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Preskočio” svadbu decenije! Toni Cetinski: Na slavlju sigurno nisam falio, srećno Seve i Igore!

Iako je prošlo skoro nedelju dana od svadbe Severine i Igora Kojića, koju su mnogi najavljivali kao svadbu decenije, mediji i dalje ne prestaju da pišu o istoj. Međutim, ono što je mnoge začudilo je to što Toni Cetinski nije prisustvovao svadbi, a Severina mu je venčana kuma.
Gostiju je bilo mnogo, uspomena će biti još više, neki članovi Severinine porodice imali su svoje razloge zbog kojih nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prisustvovali svadbi, ali i među Severininim prijateljima je falila jedna je osoba.
Mnogi se pitaju zašto se Toni Cetinski nije pojavio na venčanju svoje kume.
U intervjuu za “tportal.hr” Cetinski je otkrio razloge zbog kojih nije prisustvovao svadbi.
Popularni pevač trenutno je u studiju, jer snima novi album, pored toga ima i mnogo nastupa. Kako kaže Toni, upravo je zbog jednog koncerta izostao sa Severininog srpskog venčanja, što je začudilo mnoge prijatelje i kolege koji dobro znaju da mu je popularna pevačica venčana kuma.
Bilo je tamo svakakvog sveta, tako da sigurno nisam falio. Srećno mladencima“, izjavio je Cetinski.
Na pitanje koliko je svađa sa Severinom uticala na to da ne dođe na njenu svadbu, Toni je rekao da nema komentara.
Izvori bliski Cetinskom tvrde da pevač Severini zamera isto što i sestra Zdenka – grandiozan cirkus u Beogradu koji je po mišljenju nekih prevršio svaku meru.
Toni je umesto u Beograd, u kom su se Severina i Igor 22. novembra venčali, otputovao u Cirih na koncert koji je ugovorio pre nekoliko nedelja.
Toniju je to bilo dobro zagrevanje za predstojeće nastupe u zagrebačkoj i beogradskoj Areni, ali i za ostale glavne gradove u regiji.
Toni će za doček Nove godine nastupiti u budvanskom hotelu Splendid.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

“Preskočio” svadbu decenije! Toni Cetinski: Na slavlju sigurno nisam falio, srećno Seve i Igore!

Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2015

Iako je prošlo skoro nedelju dana od svadbe Severine i Igora Kojića, koju su mnogi najavljivali kao svadbu decenije, mediji i dalje ne prestaju da pišu o istoj. Međutim, ono što je mnoge začudilo je to što Toni Cetinski nije prisustvovao svadbi, a Severina mu je venčana kuma...Gostiju je bilo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.