Povratak u prošlost: Severina otkrila kada se divila svojoj hrabrosti! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak u prošlost: Severina otkrila kada se divila svojoj hrabrosti! (video)

Severina Kojić, iako važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, na početku karijere izgledala je mnogo drugačije nego danas.

U prilog tome ide i snimak koji je Severina objavila na svom Fejsbuk profilu, a u pitanju je koncert iz sada već daleke 1993. godine.

Po onome što se može videti, Severina je drastično promenila izgled, a i njene muzičke sposobnosti su dosta napredovale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Nakon što je pogledala ovaj snimak, pevačica je napisala vrlo iskrenu i zanimljivu poruku.

Poslali su mi ovaj koncert iz 1993. i priznajem, gledajući ga, smejao mi se brk, malo sam zatvarala oči od srama, ali većinu vremena sam se divila hrabrosti. Pao mi je na pamet citat iz Smogovaca: “Oni su mali, ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu više mali, sali su dosta veliki da ne budu mali”,  napisala je Severina.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.