Ponovo emotivni stihovi: Kome li ih je Severina ovoga puta posvetila? (FOTO)

Izvor: Story, 27.Jan.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo emotivni stihovi: Kome li ih je Severina ovoga puta posvetila? (FOTO)

Nedavno je na društvenoj mreži dirljive reči uputila svom sinu, a ovoga puta pisala je za rodni grad.

Severina, foto: Instragram

Hrvatska pevačica Severina Vučković ovih dana boravi u svom rodnom gradu, a fotografije iz šetnje Splitom postavila je i na društvene mreže.

OVDE pročitajte zbog čega Sevreina odbija udvarače.

Koliko joj prija odmor od brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nastupa može se videti i po izrazu lica popularne pevačice.

- Splite moj, moja lepa radosti... Splite moj, moja srećna mladosti... Dok san sunce ti kra, ti si dušu mi da... - napisala je Seve ispod fotografija.

Ovu dirljivu poruku Severina je posvetila svom sinu Aleksandru.

Inače, Severina se nedavno vratila iz austrijskog skijaškog centra Nasfeld gde je zajedno sa sinom Aleksandrom i još nekoliko prijatelja  uživala u zimskim čarolijama.

Izvor: Pulsonline

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Severina: Tuga nikada ne zaboravlja lica galantnih mušterija

Izvor: Svet, 28.Jan.2015, 16:20

Pevačica Severina Vučković i danas nas je obradovala fotografijom na Instagramu uz koju je napisala i poduži komentar, citirajući velikog Đoleta Balaševića čiji stihovi su puni životne istine i mnoge od nas uvek dirnu u srce.. Na fotografiji, lepa Seve je tužna i setno gleda u šešir na podu,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.