Pokazala šta znači ne odustajati: Severina otkrila dirljiv detalj iz prošlosti (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazala šta znači ne odustajati: Severina otkrila dirljiv detalj iz prošlosti (FOTO)

Regionalna zvijezda otkrila je jedan detalj iz prošlosti koji je bio poznat malom broju ljudi.

Severina Vučković podijelila je na svom Instagram profilu fotografiju sa koncerta iza Sarajeva koji je održala 2013. godine.

Uz samu fotografiju ispričala je priču sa početka karijere, koja se vezuje za njen prvi koncert u ovom gradu.

- Inače, moj prvi koncert u Sarajevu bio je 1990. godine, kada sam imala samo jednu svoju pjesmu i kada je u publici >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bilo 6 ljudi. Naravno, taj koncert nije bio nigde ni reklamiran, ali i da je bio, mislim da ne bi bio ništa posjećeniji. Nakon toga, u Sarajevu sam održala neke od najljepših i najuspješnijih koncerata u životu... A da danas znam ko su onih 6 ljudi, za svaki koncert dala bih im i karte i jelo i piće i sve... - napisala je ona.

Severina je još jedna u nizu uspešnih žena koja je pokazala kako se radom i trudom bez odustajanja dolazi do cilja.

(NN/Story.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.