Pevačici se neće svideti: Ovako je Stjepan komentarisao Rozgu

Izvor: Story, 01.Sep.2015, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačici se neće svideti: Ovako je Stjepan komentarisao Rozgu

Stjepan Hauser iz 2 Cellos i pevačica Jelena Rozga nedavno su potvrdili da su u ljubavnoj vezi. Međutim, nisu oduvek postojale simpatije između njih dvoje.

Jelena se sigurno neće obradovati kada bude čula šta je njen sadašnji dečko ranije pričao o njoj.

Stjepan Hauser progovorio o vezi sa Jelenom Rozgom!

Čuli smo puno kritika na svoj račun, ali koliko ih mi dobijemo, nije to ništa s obzirom na to koliko ih dobiju drugi. Pogledaš Severinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i Rozgu i odmah ti je lakše. Nisam čuo dobar komentar o njima u životu - zaključio je Hauser pre tri godine u intervjuu za jedan hrvatski radio.

Jelena Rozga prvi put progovorila o vezi sa poznatim muzičarem!

 
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sada mu je devojka, a nekada nije imao lepo mišljenje o njoj: Evo šta je Hauser rekao o Rozgi

Izvor: Blic, 01.Sep.2015

Jelena Rozga nedavno je potvrdila da je u vezi sa članom 2Cellosa, ali sigurno je da joj se neće dopasti ono što je on nekada govorio o njoj...U poslednje vreme Jelena Rozga (38) je često viđana u društvu Stjepana Hausera. Zbog toga su mediji spekulisali da između pevačice i violončeliste ima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.