Pevačica očajna: Izgubila sam jedno dete, ne želim da izgubim i drugo

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica očajna: "Izgubila sam jedno dete, ne želim da izgubim i drugo"

Nakon što je sud doneo privremenu meru po kojoj će dete u narednom periodu jednu nedelju provoditi sa ocem Milanom Popovićem, a jednu sa majkom, pevačica Severina Kojić je rešila javno da ispriča kroz šta sve prolazi u borbi za starateljstvo.

Od kada je sudija izrekla privremenu meru po kojoj će dete u narednom periodu jednu nedelju provoditi sa Milanom, a jednu sa njom, Severina je počela da strahuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za svoje dete.

Zbog toga je odlučila da se pojavi u RTL Direkt emisiji, kada je po prvi put iznela kako se sve vreme borila za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Kako kaže, u velikom je strahu da joj ga ne oduzumu i "više nije vreme za ćutanje".

Tako je Severina istakla da je bila žrtva psihičkog nasilja, kada je od svog bivšeg supruga dobila i pretnje.

Psihički me maltretirao. U jednom trenutku mi je zapretio da će mi zagorčati život i uzeti dete, mislila sam da će ga proći , rekla je Severina.

Objasnila je kako se oduvek držala propisane privremene mere, za razliku od Milana, a da joj je prošle godine nije vratio dete na vreme.

Navodno, tek kada je reagovala policija koja je htela protiv njega da napiše krivičnu prijavu, on je vratio malog Aleksandra.

"Tada sam išla na veštačku oplodnju, nisam smela da se izlažem stresu", objasnila je ona i dodala:

"Upravo tada sam izgubila dete, ali ovo ne planiram da izgubim."

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispovest popularne pevačice: Severina prvi put javno progovorila o borbi za starateljstvo! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Jun.2017

Severina Kojić odlučila je da prvi put javno progovori o borbi koji dugi niz godina vodi za starateljstvo nad svojim petogodišnjim sinom Aleksandrom...Popularna pevačica nije želela više da ćuti, te je odlučila da u emisiji ispriča svoju verziju priče, kako bi se na put stalo svim spekulacijama...

Nastavak na Svet plus...

Nastavak drame: Nakon Severininog intervjua, oglasio se Milan Popović

Izvor: Tracara.com, 20.Jun.2017

(foto: Screenshot/YouTube/Dražen Stopić/Instagram/severina) Severina Kojić dala je juče intervju u kom je prvi put otvoreno govorila o svemu kroz šta je prolazila nakon odluke suda u Zagrebu sa starateljstvo nad petogodišnjim sinom Aleksandrom dodeli njenom bivšem partneru Milanu Popoviću, i...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.