Oštre kritike Martine Vrbos: Nina Badrić izgleda kao baba

Izvor: Svet, 29.Mar.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštre kritike Martine Vrbos: Nina Badrić izgleda kao baba

Pevačica Martina Vrbos našla se u ulozi modnog žirija u emisiji “Ekskluziv” i tom prilikom komentarisala poznate dame, a najoštrija je bila bila prema pop pevačici Nini Badrić.
“Ne znam da li je ovo sada jedan od promašaja, izgleda mi kao baba malo. Mislim da njena figura nije za ovu suknju”, ovako je Martina provokomentarisala izgled Badrićeve..
Sa druge strane je hvalila Severinu i Svetlanu Ražnatović, kojoj je pozavidela na izgledu s obzirom na njene godine.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštre kritike Martine Vrbos: Nina Badrić izgleda kao baba

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015

Pevačica Martina Vrbos našla se u ulozi modnog žirija u emisiji “Ekskluziv” i tom prilikom komentarisala poznate dame, a najoštrija je bila bila prema pop pevačici Nini Badrić...“Ne znam da li je ovo sada jedan od promašaja, izgleda mi kao baba malo. Mislim da njena figura nije za ovu suknju”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.