OBMANULA JAVNOST: Severina slagala da je u oktobru išla na vantelesnu oplodnju!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jun.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBMANULA JAVNOST: Severina slagala da je u oktobru išla na vantelesnu oplodnju!

Severina Kojić podigla je na noge javnost nakon što je sud u Hrvatskoj njenom nekadašnjem emotivnom partneru, biznismenu Milanu Popoviću, dodelio podjednaka prava i vreme viđanja sa njihovim zajedničkim sinom Aleksandrom. Hrvatska muzička zvezda je pre nekoliko dana gostovala na hrvatskoj televiziji RTL, a tamo je slagala da je u oktobru bila na vantelesnoj oplodnji.

Da podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Severina je sudu u martu predala nalaz o trudnoći, u kojem je pisalo da je u sedmoj nedelji trudnoće. Pre nekoliko dana, Severina je navedenoj televiziji izjavila da se u oktobru prošle podvrgla vantelesnoj oplodnji, u periodu kada je dete provelo više dana kod Milana Popovića.

- Kada MIlan Popović nije vratio dete na moju adresu, tačnije 13 dana, ja sam apelovala centru za socijalni rad. Rekli su da sama odem po dete, a ja sam tada bila u jednoj situaciji. Nisam se smela izlagati stresu, zbog mojih godina. Evo sada ću vam reći, išla sam na vantelesnu oplodnju. Otišla je moja mama, on nije hteo da joj daje moje dete, s policijom sam morala da kontaktiram, policija je digla kaznenu prijavu protiv njega jer nije hteo da ga vrati i, tek kada mu je policija rekla da će podići kaznenu prijavu, on je vratio dete. Ja sam, naravno, zbog količina stresa izgubila dete, ali ovo nemam nameru izgubiti - rekla je Severina za RTL.

Foto: Instagram/severina

Da je ona u oktobru išla na vantelesnu oplodnju, nikako nije mogla u martu, kada je sudu priložila papire, da bude trudna sedam nedelja.

(Telegraf.rs/izvor: Srpski telegraf)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.