O OVOME SE ĆUTALO Otkriveni detalji iz Severine prošlosti, ne razgovara sa sopstvenom sestrom!

Izvor: Blic, 23.Jun.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O OVOME SE ĆUTALO Otkriveni detalji iz Severine prošlosti, ne razgovara sa sopstvenom sestrom!

Severina Kojić nerado govori o problemima koje ima ili je imala u privatnom životu.

Naime, o njenoj tužnoj sudbini malo se zna, a sada su isplivali manje poznati detalji. Pevačica je u mladosti ostala bez oca, od kojeg je, kako kaže njena majka Ana, pevačica nasledila izgled i karakter. Severinin otac, Sever Vučković bio je vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gdje je upoznao njenu majku Anu, rodom iz Drniša. Kako prenosi "24sata.hr", ona je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << konobarica.

Severina je sa starijim sestrama Zdenkom i Mirjanom teško prihvatila preranu smrt oca za kojeg je bila jako vezana. Međutim, pevačica je izgubila još nekoliko bliskih osoba i prijatelja tokom života.

I sama Severina borila se sa zdravstvenim problemima, pa je 2006. operisala glasne žice, a zbog oštećenja hrskavice su je operisali 2010. godine, potom 2014. Pevačica tvrdi kako joj je najsnažnija podrška bio njen suprug Igor. Ipak, upravo zbog venčanja s njim više ne razgovara sa sestrom Zdenkom.

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sad vode psihološki. Moja sestra odgojena je u Hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću – rekla je tada Severinina starija sestra.

Pevačica se 2014. godine privremeno povukla sa scene jer je morala da operiše koleno. Povredila se plešući na sceni. I danas zbog toga trpi posledice, ali redovno ide kod lekara koji joj saniraju bol.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

O OVOME SE ĆUTALO Otkriveni detalji iz Severinine prošlosti, ne razgovara sa sopstvenom sestrom koja ne voli Srbe!

Izvor: Blic, 23.Jun.2017

Severina Kojić nerado govori o problemima koje ima ili je imala u privatnom životu...Naime, o njenoj tužnoj sudbini malo se zna, a sada su isplivali manje poznati detalji. Pevačica je u mladosti ostala bez oca, od kojeg je, kako kaže njena majka Ana, pevačica nasledila izgled i karakter. Severinin...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.