Ne bih se slikala gola kao Severina

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2014, 05:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne bih se slikala gola kao Severina"

Hrvatska pevačica Nina Badrć obožava da se fotografiše, ali ne kao njena koleginica Severina Vučković, koja svoje nage fotke objavljuje po društvenim mrežama.

Ne pokazujem svoju intimu: Nina Badrić

 

"Nikada se ne bih skinula kao Severina. Za mene je biti golišav neka intima i nema razloga da je delim sa bilo kime i pokazujem javnosti. I mi javne ličnosti imamo puno pravo da zadržimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nešto i za sebe. Barem kada smo goli ne treba to da pokazujemo. Međutim, svako ima svoj izbor, tako da ako neko to želi, onda ima punu slobodu da se skine i nasred ulice i fotografiše", izjavila je pevačica za bosanski "Ekspres".

 

A ovako to radi Severina:

 

Gola Severina

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ismejala Seve: Nikad se ne bih skinula kao ona!

Izvor: Svet, 09.Avg.2014

Hrvatska pevačica Severina Vučković je u poslednje vreme u nekoliko navrata iznenadila regionalnu javnost svojim golišavim fotografijama, ali njena koleginica Nina Badrić kaže da ona to nikada ne bi uradila. - Nikada se ne bih skinula kao Severina. Za mene je biti golišav neka intima i nema razloga...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.