Najpopularnija pevačica u regionu: Na mom nastupu je bilo 6 ljudi

Izvor: B92, 13.Okt.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpopularnija pevačica u regionu: "Na mom nastupu je bilo 6 ljudi"

Pevačica Severina Vučković nije uvek imala veliku posetu na svojim nastupima. Ona se prisetila jednog od prvih nastupa.

Severina je objavila fotografiju sa koncerta u Sarajevu koji je održala pre dve godine i prisetila se kako je izgled njen prvi koncert u tom gradu.

“Moj prvi u koncert u Sarajevu bio je 1990. godine, kada sam imala samo jednu pesmu, a u publici je bilo šest ljudi. Naravno, taj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koncert nigde nije bio reklamiran, ali i da je bio, mislim da ne bi bio ništa posećeniji. Nakon toga, u Sarajevu sam održala neke od najlepših i najuspešnijih koncerata u životu. A da danas znam ko su tih šest ljudi, za svaki koncert bih im dala koncert i karte i jelo i piće i sve“, napisala je Severina.

Nakon udaje pevačica je proredila postavljanje fotografija na Instagram, a seksi selfije je gotovo upotunosti izbacila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svaki početak je težak: Severinu na prvom koncertu slušalo samo šestoro ljudi

Izvor: Tracara.com, 14.Okt.2015, 14:31

(foto: Instagram) Severina Vučković je na svom Instagramu objavila fotografiju sa koncerta održanog u Sarajevu pre dve godine. Uz fotografiju pevačica je napisala i komentar u kojem nam je podelila iskustvo sa prvog koncerta u karijeri. “Moj prvi koncert u Sarajevu bio je 1990. godine, kada sam...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.