NEDODIRLJIVA Kebin mali Severinin telohranitelj

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDODIRLJIVA Kebin mali Severinin telohranitelj

Pevačica se ponaša kao nedodirljiva zvezda, u čemu joj pomaže njen 15 godina mlađi dečko Igor Kojić.

Severini Vučković (43) u Novom Bečeju niko nije smeo da priđe!

Kako njenom dečku Igoru Kojiću (28) u poslednje vreme ne ide najbolje posao fudbalskog menadžera, Seve nije želela da se on oseća beskorisno, pa ga je uposlila kao ličnog šofera i telohranitelja.

Tako ju je na manifestaciju povodom Velike Gospojine u Novom Bečeju dovezao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njenim džipom, dopratio je do bine i osoblju sugerisao gde i kako da nameste mikrofon za njegovu dragu.

- Ajme meni, koji ste vi meni luđaci. Ajde da čujem taj vrisak devica! - rekla je Seve publici.

A kad je zapevala „Grad bez ljudi“, Igor se popeo na poslednji stepenik i mobilnim snimao Seve. Tolike mere predostrožnosti nisu bile ni na koncertima Madone i Bijonse, komentarisali su mnogi.

- Ne smete da fotografišete bekstejdž - rekao nam je član obezbeđenja.

Seve je koncert završila u jedan sat iza ponoći, a Igor je odmah dodao Severini jaknu da se ne prehladi. I, umesto da se obrati desetinama novinarima kao što je to činila uvek, ona ih je izbegla.

Verovatno je zaboravila da je postala poznata i zahvaljujući njima. Zatim je sa dečkom otišla u apartman koji nosi njeno ime. Jer, tako to rade „dive“.

I Keba se ne odvaja od buduće snajke, koja ga je pred kraj koncerta pozvala na binu da zajedno otpevaju jednu pesmu.

- Moj lepi Dragan - uzviknula je Seve.

Folker, koji je tokom koncerta snimao kako to Seve radi, brže-bolje se popeo na binu, izgrlio je i izljubio i zapevao hit „Imao sam“. Da bi snimili ovu scenu, odmah su se telefona latili i Igor i njegova majka Olja.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.