NAJIŠČEKIVANIJI DUET GODINE - SEVERINA I SAŠA MATIĆ: Lepa pesma za slušati i u pojedinim trenucima tući glavom o zid!

Izvor: Press, 23.Okt.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJIŠČEKIVANIJI DUET GODINE - SEVERINA I SAŠA MATIĆ: Lepa pesma za slušati i u pojedinim trenucima tući glavom o zid!

Pesma 'More tuge' koju su otpevali Severina i Saša Matić je najželjnije očekivani duet ove godine, a oni koji su pesmu već čuli tvrde da će postati pravi 'ljubavni evergreen'.
„More tuge”, najisčekivaniji duet ove godine koji su otpevali Severina i Saša Matić biće objavljen u petak 24. oktobra 2014. godine u 11:00 sati na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << YouTube-u i na Severininoj Facebook stranici koja broji preko 790 hiljada obožavaoca. U pitanju je emotivna balada za koju njihovi saradnici veruju da će postati ljubavni evergreen, koju publika s nestrpljenjem isčekuje već nekoliko meseci.

PROČITAJTE JOŠ:
Katarina Živković: Jela sam hranu od koje rastu grudi, zato su veće!
PONOVO SAMA: Dejanu Živković ostavio dečko!?
JOVANA POSTAJE KREATORKA: Ja sam beogradsko dete koje prati Fashion TV!
   
Pesmu je ekranizovao režiser Miloš Nadaždin, a o samoj pesmi koju je napisao Saša Matić kaže: „Prezadovoljan sam saradnjom sa Severinom, a s obzirom na to da je u pitanju moja kompozicija jedva čekam da čujem ocenu publike. Veliki sam optimista, pre svega jer verujem u kvalitet, ali i u to da smo nas dvoje dobitna kombinacija".

Severina o pesmi poručuje: „Lepa pesma za slušati i u pojedinim trenucima tući glavom o zid".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(VIDEO) TI SI TA: Tanja Savić i Darko Lazić predstavili novi duet!

Izvor: Press, 23.Okt.2014

Tanja Savić i Darko Lazić na svom Jutjub kanalu predstavili su novi spot za pesmu "Ti si ta". Muziku je radio Danijel Đurić, a tekst Jovan Peuraca! . Njih dvoje se i privatno druže, pa su došli na ideju da ukrste svoje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.