NA BINI SA KEBOM I IGOROM Seksi Seve ponovo u gaćicama na nastupu!

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA BINI SA KEBOM I IGOROM Seksi Seve ponovo u gaćicama na nastupu!

Koncertom Hari Mata Harija sinoć je otvoreno drugo veče manifestacije Velika Gospojina u Novom Bečeju, a odmah nakon njega atmosferu je zagrejala Severina.

Hari je publiku podsetio na sve veće hitove, ali i premijerno izveo novu numeru "Stara ljubav". Nakon skoro dva sata pevanja pozdravio je publiku, a na binu je uz vatromet izašla Severina koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << atmosferu dovela do usijanja.

Publiku je pozdravila stihovima "Ovo će biti dobra noć predosećam" pesme "Bred Pit", a onda je zaređala hitove "Mili moj", "Tridesete", "Grad bez ljudi".

Dok se Severina zahvaljivala na predivnoj noći, njen verenik Igor Kojić je uz tatu Dragana i majku Olju posmatrao nastup svoje drage. Nastup je trajao do 1 sat iza ponoći, a Seve je uglavnom publiku vraćala s hitovima na početak njene karijere kada je pevala "Devojku sa sela".

Devojke u publici su vrištale od oduševljenja, a Seve je svo vreme poput tinejdžerke na visokim štiklama skakala i time dokazala da su godine za nju samo broj na papiru.

- Najzgodniji moj Dragan - poručila je pevačica i pozvala Kebu za kraj nastupa da otpeva "Imao sam ljubav jednu". Na bini se popeo i Igor, ali u ulozi snimatelja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.