Ministarka Edita: Vidi se da je Severina puno toga prošla!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2015, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka Edita: Vidi se da je Severina puno toga prošla!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Edita Aradinović, pevačica grupe Ministarke, za SCANDAL! priča o svojim iskustvima sa Severinom Vučković nakon što su snimile duet Uno momento.

Ne čujem se sa Severinom, ona ima mnogo obaveza kao i mi. Nemamo ni mi vremena za druženje, a verujem ni ona. Viđale smo se više puta, imale smo zajedničke emisije… Ključ njenog uspeha je u njenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pojavi, rodila se takva, kakva je. Mislim da treba da se rodiš sa tim“, kaže Edita za SCANDAL! i dodaje:

Ima prelepu energiju i jako je staložena i mirna, ali ne kao da je na bensedinima, već se vidi da je veoma mudra, te da je mnogo toga prošla, ona je velika zvezda. Pročitala sam negde da voli jogu. Nije mi pričala o problemima sa bivšim mužem, samo smo razgovarale o novom albumu koji joj rade Filip i Miloš. To su naše zajedničke teme. Učila me je nekim pokretima bitnim za igru, evo recimo ovim (pokazuje Edita rukama i glavom). Nismo išle tako daleko da mi priča kakva treba da budem sa muškarcima u krevetu. Inače, naša duetska pesma je oborila sve moguće rekorde kada je gledanost u pitanju, pa i Cecine i Lukasove. Presrećna sam zbog toga“, završava Edita za SCANDAL!
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Goga Sekulić promovisala album “Ponovo rođena”! Sanja Maletić prvi put u javnosti posle afere sa Ćazimom!

Izvor: Svet, 27.Jan.2015

Goga Sekulić je promovisala album “Ponovo rođena” večeras u restoranu Colonial Sun na Senjaku. Pevačica je pozvala na koktel svoje kolege i novinare.. Sanja Maletić se nakon afere sa Ćazimom prvi put pojavila u javnosti.. . Na promociji su bile pristune kolege Ćana, Dara Bubamara, Dajana,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.