Milan Popović pisao premijeru Hrvatske: Severina krši prava mog deteta i uništava mu život!

Izvor: 011vodič.com, 29.Jul.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Popović pisao premijeru Hrvatske: Severina krši prava mog deteta i uništava mu život!

Milan Popović se požalio premijeru Hrvatske Zoranu Milanoviću i tamošnjoj vladi na svoju bivšu verenicu Severinu, odnosno na njeno ponašanje prema njihovu trogodišnjem sinu Aleksandru!
Iako se Popović i ranije obratio premijeru preko advokata, ovoga puta, kaže, obraća se kao roditelj i to zato što je uveren da Severina Vučković krši prava deteta zagarantovana normativnim okvirom Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Hrvatske, odnosno, ignoriše načela zajedničke roditeljske brige.
Severina Vučković je, sa očiglednom namerom da sebi osiguran stalnu medijsku pažnju na svaki mogući način, našeg sina Aleksandra, starog samo tri i po godine, namerno i svakodnevno na društvenim mrežama izložila očima javnosti i štetnoj medijskoj pažnji, objavljujući detetove fotografije, video zapise i komentare na društvenim mrežama o detetu. Te majčine objave na društvenim mrežama izazivaju dalje prenošenje informacija i komentara o detetu i njegovih fotografija i video zapise po elektronskim medijima, posle čega se ove detetove fotografije, informacije o njemu i komentari prenose i po ostalim medijima po celom prostoru bivše države”, piše Popović u pritužbi.
Na taj način dete se, dodaje, stavlja u poziciju dugotrajne, ogromne i štetne medijske izloženosti koju inicira njegova majka.
Popović kaže da ne poznaje nijednu javnu osobu koja ima potrebu da na društvenim mrežama deli podatke iz privatnog života, pa i da objavljuje fotografije i video zapise. Severina, ubeđen je, od maloletnog deteta na taj način stvara “javno dobro”.
“Poštovana gospodo, moj sin Aleksandar živi u rijalitiju u kome ga nepoznati ljudi svakodnevno prate i komentarišu, često na najvulgarniji i zastrašujući način. S tom razlikom što se ovde ne radi o TV emisiji već o tome da je majka kreator, inicijator i reditelj tih nastupa deteta, a koji predstavljaju svakodnevno praćenje detetovog života”, piše u pritužbi.
Bivši suprug podsjeća da je i zbog povrede privatnosti deteta krivično prijavio Severinu, ali da je prijava odbačena. Čudi se, međutim, što tamošnji tužilac nije reagovao po službenoj dužnosti i zatražio da nadležna tela reaguju.
Severina je od aprila u ljubavnoj vezi sa Igorom Kojićem, a fotografije novog dečka u društvu njezinog sina takođe rado objavljuje na Instagramu.



#svet
The post Milan Popović pisao premijeru Hrvatske: Severina krši prava mog deteta i uništava mu život! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.