Milan Popović: Moja je želja od početka da se Severina i ja dogovorimo

Izvor: Prva.rs, 21.Jun.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Popović: "Moja je želja od početka da se Severina i ja dogovorimo"

“Odmah da vam kažem da ne želim da kažem ništa loše o majci svog deteta i ako je istina da je sad nedavno izgubila dete zbog stresa koji je ovaj proces prouzrokovao, jako mi je žao zbog toga ”, rekao je Milan za RTL Danas.
“Intervju je pun neistina, ne bih ulazio u detalje. To kako se majka osećala i kako je proživljavala te situacije, to je samo ono kako ona to pamti. Žao mi je ako je to shvatila kao psihičko zlostavljanje, nadam se da će to proći i da ćemo uspostaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << normalnu komunikaciju“.
Što se tiče presude, Popović kaže da je sve isto kao u sudskoj odluci 2014. godine, osim što sada može s Aleksandrom (5) da provodi šest dana više.
“Ne znam šta je sporno”, kaže Popović.
Ceo intervju Popovića za RTL Danas pogledajte OVDE. Pratite nas i na Viberu!  
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.