Lud, zbunjen, bez normalnog: Milan tuži Seve jer je sina upisala u vrtić?!

Izvor: Svet, 03.Sep.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lud, zbunjen, bez normalnog: Milan tuži Seve jer je sina upisala u vrtić?!

Srpski kralj bakra, Milan Popović (49) tužio je Severinu Vučković (43) jer je njihovog sina Aleksandra (3) upisala u vrtić, a da se pre toga nije konsultovala sa njim niti ga je o tome obavestila, prenosi portal net.hr
Bivši par ukopšte ne kontaktira, a sve što je vezano za sina dogovaraju njihovi pravni zastupnici. Severina je Aleksandra upisala u privatni vrtić na Kaptolu nedaleko od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svog stana, kao i Milanove kuće u Zagrebu.
Vrtić košta 3000 kuna mesečno što je blizu 400 evra, od čega Grad plaća nešto manje od pola sume. Ima bazen, park, slanu sobu, a deca u njemu uče engleski. Milan je zabranio advokatima da daju izjave jer je zaključio da to nije dobro za dečaka.
Na zagrebačkom Opštinskom sudu Seve i Milana još čekaju dva spora koje je preduzetnik pokrenuo u mesec dana.
Najpre je tražio da sina viđa češće, dva puta po pet dana u mesecu, a u drugoj tužbi traži da Aleksandar živi sa njim i da mu Seve plaća 460 evra alimentacije.
Majka bi u tom slučaju Aleksandra mogla da viđa svake druge nedelje od srede do nedelje. Sud je odlučio da spoji te dve tužbe u jednu, a novo ročište još nije zakazano.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan tuži Severinu zato što je upisala sina u vrtić?

Izvor: B92, 04.Sep.2015, 19:32

Milan Popović tužio je bivšu partnerku, pevačicu Severinu Vučković, jer je njihovog sina Aleksandra upisala u vrtić, a da se pre toga nije konsultovala sa njim niti ga je o tome obavestila, prenosi portal net.hr...Bivši par uopšte ne komunicira, a sve što je vezano za sina dogovaraju njihovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.