Keba se oglasio povodom Severinine i Igorove veze!

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba se oglasio povodom Severinine i Igorove veze!

Nakon što se u medijima danas pojavila vest, kako je Dragan Kojić Keba, besan zbog Igorove veze sa hrvatskom pevačicom Severinom, putem društvene mreže Tviter oglasio se i sm pevač koji je demantovao pojedine navode i dodao da mu je sreća njegovog sina najbitnija.

Iako su brojni mediji objavili kako se Keba izolovao otkako je čuo da mu se sin zabavlja sa 15 godina starijom pevačicom, pevač je putem društvene mreže Tviter objasnio da se trenutno nalazi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << turneji u Americi, kao i da mu je sreća njegovog sina najbitnija:

"Nije tačno da sam izolovao od medija. Trenutno sam na turneji u Americi i jasno mi je da mediji žele sapunicu, ali nijednu vezu povodom Igorove veze nisam, niti ću dati. To je njihova stvar, a izbor Igorovog srca je i moj", piše na Kebinom Tviter profilu.

pic.twitter.com/vmReP5enjL

— Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba) May 4, 2015
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.