Keba poručio Popoviću: Vidimo se na sudu, meni je savest mirna!

Izvor: Svet, 31.Maj.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba poručio Popoviću: Vidimo se na sudu, meni je savest mirna!

Biznismen Milan Popović tužio je pevača Dragana Kojića Kebu, inače svekra njegove bivše nevenčane supruge Severine Vučković, jer je njegovog sina Aleksandra sa majčinog rođendana dovezao kasno u noć, pri čemu mališan nije bio vezan na mestu suvozača. Popović je podneo prekršajnu prijavu, a Kojić je pozvan na saslušanje u policiju.
“Volim malog Aleksandra kao da je moj. Ako je istina da me je neko tužio, ići ću na sud čiste i mirne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << savesti. Svako ko pokušava da pravi nekakav rijaliti, moraće bez mene i moje porodice da živi u takvom svetu“, poručio je Keba, prenosi 24sata.hr.
Pored prijave na Kebino ime, Popović je podneo prijave i protiv Severine i njenog menadžera, kao i protiv Severininog supruga Igora Kojića zbog objavljivanja Aleksandrovih fotografija na društvenim mrežama.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keba poručio Popoviću: Vidimo se na sudu, meni je savest mirna!

Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2016

Biznismen Milan Popović tužio je pevača Dragana Kojića Kebu, inače svekra njegove bivše nevenčane supruge Severine Vučković, jer je njegovog sina Aleksandra sa majčinog rođendana dovezao kasno u noć, pri čemu mališan nije bio vezan na mestu suvozača. Popović je podneo prekršajnu prijavu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Milan Popović tužio Kebu

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2016

Milan Popović sada je odlučio tužiti Severninog svekra Dragana Kojića Kebu...Naime, Keba mu je, s majčinog rođendana, doveo sina u sitne noćne sate, a Milan je tada primijetio kako maleni Aleksandar nije vezan i sjedi na suvozačevom mjestu...'Reagovao sam kao i svaki otac koji brine o svojem...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.