Keba otkrio tajnu Severine i Igora! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Sep.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba otkrio tajnu Severine i Igora! VIDEO

Severina i Igor Kojić protekle nedelje bili su glavna tema domaćih medija, zbog bočica krvi koje nose oko vrata. Iako mnogi smatraju da je to veoma morbidno, Dragan Kojić Keba odlučio je da objasni zbog čega su se odlučili na takav potez.

Iako ne voli u javnosti da komentariše odnos svog sina i popularne hrvatske pevačice Severine, nakon brojnih spekulacija koje su se pojavile, kada su Igor i Seve objavili slike sa bočicama krvi koje nose oko vrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Keba je odlučio da ih uzme u zaštitu, te je objasnio kakvu simboliku ima njihov čin: "To je jedan vid iskrene i jake odanosti, ljubavbi jedno prema drugom. Kako bi to drugačije gledao", rekao je Keba u emisiji Glamur.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.