Keba neće Severinu za snaju!

Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba neće Severinu za snaju!

Keba nije najsrećniji što mu je sin sa pevačicom koja već ima dete! (foto: SrbijaDanas) Folk pevač Dragan Kojić Keba ne podržava vezu svog sina Igora i hrvatske pop zvezde Severine Vučković.  Folkeru smeta što je ona starija od njegovog naslednika 15 godina, kao i to što ima trogodišnjeg sina iz predhodne veze. Kako tvrde njegovi prijatelji, Keba je imao potpuno drugačije planove za Igora. “Iz medija je saznao za Igorevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << vezu sa Severinom. Poludeo je kada je shvatio da je to istina! Od tada se skoro nikome ne javlja na telefon. Čeka da se slegne prašina koja se podigla zbog svega”, kaže za Informer dobro obavešteni izvor blizak porodici Kojić. “Keba je bio u Americi kada su svi saznali za njihovu vezu. On zato nije uspeo da razgovara sa sinom u četiri oka, ali se plaši da bi Severina mogla loše da utiče na Igora. Stalno ponavlja kako je razlika u godinama prevelika i da Igoru ta veza neće doneti ništa dobro. Ne sviđa mu se što će njegov sin morati da brine o tuđem detetu, ali razmišlja da li sve to da mu kaže”, prenosi Kebin prijatelj.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Folk pevač otkrio šta misli o vezi svog sina sa Severinom

Izvor: B92, 04.Maj.2015

Iako mediji danima šuškaju da Keba i njegova porodica izbegavaju medije zato što ne odobravaju vezu Igora i Severine, istina je malo drugačija...Mediji se već danima pozivaju na neimenovane izvore bliske porodici Kojić i spekulišu da Keba ne odobrava vezu svog sina s hrvatskom pevačicom Severinom...Njemu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.