Kad pre?

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad pre?

Severina i Igor Kojić zakazali venčanje.

Domaća štampa prenosi da su pevačica i njen mlađi dečko zakazali venčanje za septembar ove godine, i to u Beogradu.

"Severina je pet puta bila verena, i odlučila je da ovoga puta preskoči taj korak i odmah se uda. Iako su manje od godinu dana zajedno, ona je potpuno podetinjila od zaljubljenosti i želi odmah da ozvaniči vezu. Sve drže u najstrožoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tajnosti", otkrio je izvor blizak paru za "Informer".

Venčanje će biti upriličeno u krugu porodice i prijatelja, a zbog njega će iz Amerike doći Igorova sestra Nataša, koja je već kupila kartu za povratak u Srbiju.

Severinina želja je da je na venčanju "preda" sin Aleksandar, kojeg je dobila iz veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.