Još jedna seks bomba postaje glumica!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna seks bomba postaje glumica!

Posle Severine i Nataše Bekvalac u pozorištu, još jedna pevačica na daskama koje život znače!

Pevačica i spisateljica Nives Celzijus dobila je ulogu u predstavi u Hrvatskom narodnom kazalištu, prenosi hrvatska štampa.

"Večernji" prenosi da je Nives bila pravi izbor za ulogu jer je "trenutno najlepša i najatraktivnija pevačica na sceni".

U pitanju je predstava po >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << romanu Marije Jurić Zagorke "Vitez slavonske ravni", koja će biti odigrana 8. decembra u Osijeku.

"Prema scenariju, bila nam je potrebna najatraktivnija pevačica koja će dočarati prekrasnu damu koja nastupa na dvoru grofa Pejačevića, u čast visokog carskog izaslanika iz Beča", istakao je reditelj Dražen Ferenčina.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.