Igor Kojić: Severina je savršena žena

Izvor: Story, 23.Maj.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Kojić: Severina je savršena žena

Bivši golman Igor Kojić na veoma emotivan način opisao je za magazin Story šta misli o svojoj devojci, pop zvezdi Severini Vučković, s kojom već tri meseca uživa u idealnoj ljubavnoj vezi

Igor Kojić i Severina Vučković, foto: privatna arhiva, Jelena Balić

Rečenicom Zaljubljena sam do ušiju, zove se Igor i volim ga najviše na svetu, Severina Vučković (43) zatresla je čitav >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << region. Nesputano, bez lažne skromnosti i uvijanja, pop zvezda priznala je da uživa u najlepšim i najtananijim emocijama koje gaji prema svom dečku, bivšem golmanu a sada sportskom menadžeru Igoru Kojiću (27). Nakon što su se upoznali u februaru ove godine posle njenog koncerta u Sava centru, planula je ljubav koja je u početku bila tajna, sve dok nisu rešili da svoje emocije obelodane celom svetu. I dok svi mediji iz regiona pokušavaju da stupe u kontakt sa Severinom kako bi dobili još neku pikanteriju ili sa Igorom da bi saznali šta on ima da kaže o regionalnoj pop zvezdi, glavni akteri ove priče nisu želeli da se oglašavaju u medijima. Ipak, uspešni menadžer ekskluzivno za Story otkrio je na koji način razmišlja o svojoj emotivnoj partnerki.

- Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najlepša je stvar bezuslovno voleti i biti voljen – iskren je Igor koji trenutno ne boravi u Srbiji kako bi izbegao nepotreban medijski pritisak.

Da se zaljubljenost i kašalj ne mogu sakriti, svojevremeno je rekao Ivo Andrić, a ove tvrdnje pridržavaju se Vučkovićeva i Kojić. Tako je prošle nedelje na svom Instagram profilu Igor napisao interesantnu rečenicu: Rekli su mi – da bi je naterao da se zaljubi, moram da je nateram da se smeje, ali svaki put kada se nasmeje, ja se zaljubim, što je Severina prokomentarisala ilustracijom srca. Budući da je Igor sin poznatog pevača Dragana Kojića Kebe, ovog legendarnog folkera pokušali su da dobiju gotovo svi domaći mediji kako bi saznali šta misli o novoj romansi svog naslednika. S obzirom na to da mu je telefon konstantno bio nedostupan, pojedinci su došli do zaključak da se sakrio zbog priče koja je prošle nedelje objavljena ekskluzivno u magazinu Story. Međutim, folk pevač je preko svog naloga na Tviteru poručio: Nije tačno da sam se izolovao od medija. Trenutno sam na turneji po Americi i jasno mi je da mediji žele sapunicu, ali nijednu izjavu povodom Igorove veze nisam niti ću dati jer je to njihova stvar, a izbor Igorovog srca je i moj.

Poznato je da su Dragan i njegova supruga Olja oduvek podržavali sve izbore svoje dece. Tako bilo i kada je Nataša odlučila da otputuje u Ameriku i tamo izgradi pevačku i glumačku karijeru, pa ne čudi što sada ne žele da se mešaju u ljubavni život svog mlađeg deteta.

Od kada se u javnosti pojavila informacija da Severina i Igor uživaju u emotivnoj romansi, već su počele spekulacije da su se verili, kao i da su svadbu zakazali za kraj leta na nekoj luksuznoj destinaciji. Ove informacije još nisu potvrđene, ali i to će se sasvim sigurno dogoditi jer njih dvoje trenutno uživaju u emocijama i leptirićima u stomaku, što je dobar znak da je ljubav koju osećaju iskrena i prava.

Piše: Ksenija Konić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.