Glumica priznala da je išla pod nož: U to vreme niko to nije radio

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica priznala da je išla pod nož: U to vreme niko to nije radio

Čuvena srpska glumica Jelisaveta Seka Sabljić nedavno je gostovala u spotu pevačice Severine Kojić, a kako su preneli mediji, za to je uzela pozamašan honorar od čak 5.000 evra. A, pošto je zbog tog spota danima u žiži srpske javnosti, Seka je rešila da sa publikom podeli još neku informaciju.

Naime, glumica je priznala da je išla pod nož, i to jako davno.

- Kada sam bila devojka, sa 20-22 godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << operisala sam nos. U to vreme tako nešto niko nije radio - kazala je Seka za hrvatsku emisiju "Magazin In".

Ona je otkrila i da je snimanje spota sa Severinom bilo veoma zanimljivo iskustvo.

Severina je takođe rekla da je uživala u saradnji sa Sekom, te objasnila koju poruku želi da prenese ženama ovom numerom.

- Žene imaju pravo da pokažu šta hoće. U ovo vreme kad nam drugi govore šta treba da radimo sa svojim telom, da li žena treba da ide na abortus ili ne, mi propagiramo: Radite šta hoćete sa svojim telom. Samo mislite svojom glavom, nemojte da vašom glavom misle drugi, ili država. Ako žena želi da stavi silikone, neka stavlja, neka trpa, šta god, samo neka bude njena želja - rekla je gospođa Kojić i dodala da je nekulturno pitati ženu šta je sve operisala.

- To pitanje ne bi smelo da se postavlja iz kulture, to je kao da te neko pita o popravljanju zuba. Žene su se napokon izborile za svoje silikone i da budu lepe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.