Emina Jahović samouverena: Ne bojim se konkurencije! Za mene ona ne postoji!

Izvor: Svet, 02.Dec.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović samouverena: Ne bojim se konkurencije! Za mene ona ne postoji!

Emina Jahović dočekaće Novu 2017. godinu u Budvi radno, bez svojih sinova i supruga Mustafe Sandala. Pevačica je za Svet rekla da se nimalo ne plaši konkurencije, iako će njene mnogobrojne kolege nastupati za novogodišnju noć u Crnoj Gori.
“Apsolutno se ne bojim konkurencije, za mene konkurencija ne postoji. Svi mi imamo svoju publiku ja ću za najluđu noć nastupati u jednom Budvanskom hotelu. Severina peva u Baru, ona ima svoju publiku. Takođe moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dragi kolega Željko Joksimović, koji je tu noć na trgu u Budvi, ima svoju publiku i moja najdraža koleginica Jelena Tomašević peva u Bečićima, ali mi smo svi prijatelji i imamo svoju publiku . Ja samo razmišljam o svom divnom koncertu gde ćemo proslaviti Novu godinu u lepom raspoloženju i sa mojim dragim prijateljima. Moj suprug ne radi za Novu godinu, on će biti sa decom u Istanbulu, a ja ću im se pridružiti“, rekla je Emina Jahović za Svet.
Pogledaj vesti o: Severina,   Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.