Edita Aradinović otkriva: Nikad se nismo oporavili od gubitka brata

Izvor: Svet, 21.Avg.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edita Aradinović otkriva: Nikad se nismo oporavili od gubitka brata

Životna i ljubavna priča dvadesetjednogodišnje Edite Aradinović nije obična. U detinjstvu je izgubila brata koga je mnogo volela, a pre godinu dana saznala je da joj je majka teško bolesna. U razgovoru za Kurir pevačica grupe Ministarke otvorila je dušu i prvi put javno progovorila o svojoj intimi, ali i saradnji sa Severinom Vučković i ljubavi sa žestokim momcima.
- Leto ću provesti uglavnom u Beogradu. Plan mi je da, ukoliko uhvatim nekoliko slobodnih dana, odem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << do Grčke s najboljom prijateljicom - kaže Edita.
Kakve su impresije o Severini, s kojom ste snimili duet?
- Severina je veliki profesionalac, na nju mnoge kolege treba da se ugledaju. Spot i pesma “Uno momento” su doživeli ogroman uspeh, video-klip već ima više od 13 miliona pregleda jer su se spojile naše energije. Družile smo se na snimanju spota i najviše pričale o poslu. O savetu koji nam je dala ne bih javno govorila.
Želja ti je da se baviš glumom?
- Da. Prijatelji mi kažu da sam odličan imitator. Dovoljno je da desetak sekundi razgovaram s nekim i već mogu da skinem njegove pokrete i govor. U osnovnoj školi sam pohađala glumačku sekciju. Nije me dugo držalo.
U detinjstvu si ostala bez brata. Da li te je tragedija promenila?
- Brata sam izgubila kad mi je bilo 11 godina i tada je umro deo mene. On je rođen s Daunovim sindromom i takva deca ne žive dugo. Ne volim da pričam o tome, ali njegova bolest i odlazak su mi pomogli da shvatim koliko je važna podrška porodice.
Da li se mama oporavila od tog gubitka?
- Mama se nikad nije oporavila od toga. Uteha smo joj Indi i ja, koje smo dobre devojke.
Kako je mama danas?
- Prošle godine je saznala da ima rak, baš u trenutku kad sam krenula u priču s Ministarkama. To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim.
Da li si zaljubljena?
- Nemam dečka. Lepo mi je što sam sama i uživam u svom poslu.
A tvoja veza sa uhapšenim Nikolom Vavićem?
- Ne volim da govorim o svojoj prošlosti.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Severina,   Grčka

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.