Borba između Rozge i Severine se nastavlja

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba između Rozge i Severine se nastavlja

Severina je podelila na društvenim mrežama fotografiju iz novog spota za pesmu Kalimero, a na sebi ima kožnu jaknu kakvu je Jelena Rozga nosila u spotu za pesmu "Cunami"

Priča da Severina (43) i Jelena Rozga (37) baš i ne vole jedna drugu odavno je poznata.

Splitske pevačice se već godinama takmiče koja od njih je kraljica hrvatske estrade, a Severinini obožavaoci na društvenim mrežama često >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su komentarisali kako je Rozga kopira.

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Jul 3, 2015 at 2:34am PDT

Ovoga puta stvari su se, čini se, malo promenile. Severina je na društvenim mrežama podelila fotografiju iz novog spota "Kalimero". Da bi upotpunila izgled Seve je obukla i  kožnu jaknu, koju je Rozga nosila u spotu za pesmu "Cunami" još u decembru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina iskopirala Rozgu, “ukrala” joj jaknu! (video)

Izvor: Svet, 05.Jul.2015

Priča da Severina (43) i Jelena Rozga (37) baš i ne vole jedna drugu odavno je poznata. Splitske pevačice se već godinama takmiče koja od njih je kraljica hrvatske estrade, a Severinini obožavaoci na društvenim mrežama često su komentarisali kako je Rozga kopira.. Ovoga puta stvari su se, kako...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.