BORIO SE U RIJALITIJU A POTOM OSVOJIO SEVERINU Opcinio je zene u regionu evo kako danas izgleda

Izvor: medio.rs, 22.Jul.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORIO SE U RIJALITIJU A POTOM OSVOJIO SEVERINU Opcinio je zene u regionu evo kako danas izgleda

Javnosti je postao poznat učešćem u rijalitiju "Survivor", a potom se pojavljivao u muzičkim spotovima i domaćim serijama.

Maneken, glumac i diplomirani ekonomista Nikola Šoć živi na relaciji Budva-Beograd a posebno je zapao za oko dok su ga gledale kako preživljava na ostrvu gde se kao finalista "Survivor"-a borio za 50.000 evra.

Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << se u popularnom rijalitiju poljubio sa Kristinom Bekvalac, ali njihova romansa se nije nastavila kada su se vratili sa pustog ostrva .

Kako je postao popularan, tako su se povećali angažmani, pa je Šoć počeo da glumi u seriji "Budva na pjenu od mora", a bio je i glavni akter u Severininom spotu.

Ovaj dečko je zaludeo mnoge mlade, ali i starije koje mu ispod slika na Instagram profilu redovno ostavljaju komentare tipa "savršen si" i "oženi me Nikola".

Na radost ženske populacije, maneken često objavljuje fotke bez majica na kojima pokazuj svoje izvajano telo.

Nakon uloge u seriji "Budva na pjenu od mora", Nikola je zarađeni novac pametno iskoristio i pokrenuo sopstveni biznis.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.