Svi ste čuli za Sajsi MC, ali sigurno ne znate da joj je otac poznati pevač! (video)

Izvor: Svet, 26.Avg.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi ste čuli za Sajsi MC, ali sigurno ne znate da joj je otac poznati pevač! (video)

Poznata reperka Sajsi MC poznata je po svojim eksplicitnim tekstovima pesama, provokativnim spotovima i ekstravagantnom stajlingu koji neguje kada su u pitanju njena javna pojavljivanja. Ona se zove Ivana Rašić, a nedavno je snimila duetsku pesmu Silikoni sa Severinom Kojić, pa je pridobila još veću pažnju regionalnih medija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << frameborder="0" allowfullscreen>

Iako je godinama poznata na rep sceni, mnogi nisu znali da Sajsi potiče iz muzičke porodice i da joj je otac čuveni srpski muzičar. Reč je o Jovanu Rašiću, pevaču i osnivaču poznatog sastava “Generacija 5”.
Ova grupa osnovana je 1977. godine u Beogradu, a izvodili su rok i hardrok muziku – negovali su potpuno drugačiji muzički pravac od onog u kojem je danas Sajsi MC.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi ste čuli za Sajsi MC, ali sigurno ne znate da joj je otac poznati pevač! (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2016

Poznata reperka Sajsi MC poznata je po svojim eksplicitnim tekstovima pesama, provokativnim spotovima i ekstravagantnom stajlingu koji neguje kada su u pitanju njena javna pojavljivanja. Ona se zove Ivana Rašić, a nedavno je snimila duetsku pesmu Silikoni sa Severinom Kojić, pa je pridobila još veću...

Nastavak na Scandal.rs...

Hardrok i rep pod istim krovom: Iz koje to muzičke porodice potiče Sajsi MC? (FOTO, VIDEO)

Izvor: Story, 26.Avg.2016

Svi pomno pratimo karijeru popularne Sajsi MC. Njeni tekstovi su intrigantni, stajling ekstravagantan.. A da li znate da joj je "muzika u krvi"?

Nastavak na Story...

Otkidate na Sajsi MC, a tek da čujete koji slavni pevač je njen otac! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 13:58

Kontraverzna Sajsi MC izaziva veliku pažnju svakom pesmom koju objavi, oko nje su se skoro "potukle" Severina i Jelena Karleuša, ali mnogi ne znaju da reperka, čije je pravo ime Ivana Rašić, dolazi iz muzičke porodice i da je njen otac Jovan Rašić, prvi pevač slavnog sastava "Generacija 5"....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.