REKORDERI: Ovo je prvi srpski kanal sa više od MILIJARDU pregleda na Jutjubu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORDERI: Ovo je prvi srpski kanal sa više od MILIJARDU pregleda na Jutjubu! (VIDEO)

Producentska kuća IDJ pre nekoliko dana je postavila apsolutni rekord u regionu, kada je njihov Jutjub kanal IDJVideos.TV premašio magičnu cifru od milijardu pregleda!

Dovoljno je reći da je IDJ tim radio spotove za veliki broj zvezda, od Severine, Rade Manojlović, Nikolije, preko Relje, MC Stojana, Đusa i Cvije, do Sandre Afrike, Dada Polumente i Aleksandre Prijović.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Da sve bude još interesantnije, IDJ Videos kanal će uskoro dostići i brojku od milion pretplatnika, što takođe predstavlja rekord na Balkanu.

Printskrin: IDJ Videos

Inače, IDJ priča je krenula upravo sa ovim kanalom, da bi kasnije prerasla u multi-kanalnu IDJ platformu na Jutjubu, koja obuhvata više od 100 kanala za produkciju i snimanje različitih sadržaja, od objavljivanja spotova do emisija za decu...



Priča se nastavlja...



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.