KEBA, SEVE I DŽINOVIĆ PALI U TRANS: Mića iz “Ko to tamo peva” posle 37 godina KIDA “Za Beograd” na harmonici! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Feb.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEBA, SEVE I DŽINOVIĆ PALI U TRANS: Mića iz “Ko to tamo peva” posle 37 godina KIDA “Za Beograd” na harmonici! (VIDEO)

Ljubitelji domaće kinematografije sigurno se sećaju filma "Ko to tamo peva" iz 1980. godine i čuvene pesme "Za Beograd", koju izvode Miodrag i Nenad Kostić. Ova pesma je postala pravi hit širom tadašnje Jugoslavije.

Podsetimo se kako su Miodrag i Nenad izveli pesmu "Za Beograd" u filmu "Ko to tamo peva":



Miodrag Kostić i dan danas izvodi ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << numeru sa uspehom, a to je učinio u jednom ugostiteljskom objektu gde su bili Severina Kojić, Haris Džinović, Dragan Kojić Keba, Filip Miletić.

Gospodin Kostić je pustio glas i podsetio na stare dan, a poznata pevačica i njene kolege su uživale. Upravo Severina je snimila sve ovo, a snimak je podelila na Instagram.

- Lepi Mića, "Ko to tamo peva" - napisala je Seve.

Pogledajte snimak:

Видео запис корисника Severina Kojic (@severina) дана 10. Феб 2017. у 10:49 PST

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pa ovo je hit: Nećete verovati ko peva i svira Severini! (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2017

Severina Vučković uživala je u izlasku, a zabavljao ju je, ni manje ni više, čuveni Lepi Mića, koji je pavao pesmu “Nesrećnik sam od malena” iz čuvenog filma “Ko to tamo peva”...Pevačica je snimak podelila na Instagramu i tako oduševila sve pratioce...Kako danas ova pesma zvuči, poslušajte...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.