GREŠKA KARIJERE MILICE PAVLOVIĆ: Odbila da snimi ovu HITČINU, koja je zaludela ceo Balkan! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Maj.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GREŠKA KARIJERE MILICE PAVLOVIĆ: Odbila da snimi ovu HITČINU, koja je zaludela ceo Balkan! (VIDEO)

Pre dve godine, Milici Pavlović je ponuđena numera "Uno momento" koju su autori namenski napisali baš za nju, međutim, mlada pevačica ju je odbila, što je jedva dočekala Severina i sa grupom "Ministarke" snimila hit koji na Jutjubu ima neverovatnih 74 miliona pregleda!

Kako se priča, Milici se nije dopala numere "Uno momento", jer je procenila da ne odgovara njenom senzibilitetu, i umesto nje odabrala je pesmu "Dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << po dve", koju su takođe komponovali Filip Miletić i Miloš Roganović.

Printskrin: YouTube/IDJVideos.TV

Nakon toga su Miletić i Roganović ovu kompoziciju ponudili Severini kojoj se mnogo dopala jer podseća na njenu numeru "Italiana", i kada su joj autori predložili da je snimi sa "Ministarkama", oberučke je prihvatila i nastao je jedan od najvećih hitova poslednjih godina na Balkanu.



Zanimiljivo je da Milica povremeno peva "Uno momento" na nastupima, poslušajte kako njena nesuđena pesma zvuči kada je izvodi Pavlovićeva:



I dok su jedni ubeđeni da je Milica napravila grešku karijere, drugi smatraju da je napravila dobar potez...

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

GRESKA KARIJERE MILICE PAVLOVIC Odbila da snimi ovu HITCINU koja je zaludela ceo Balkan (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 17.Maj.2016

Iako je pesma koja je postala mega hit bila namenski pisana za nju, Milica ju je odbila jer je smatrala da "ne odgovara njenom senzibilitetu"

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.