Estradna venčanja godine, decenije, veka! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Nov.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Estradna venčanja godine, decenije, veka! (VIDEO)

Region i dalje bruji o venčanju Severine Vučković i Igora Kojića, baš kao što je nekad cela Jugoslavija gledala VHS kasetu s Brenine i Bobine svadbe ...

 Severina Kojić je i dalje glavna tema domaćih i "stranih" medija - koliko je ljudi bilo na svadbi, ko sve nije ispoštovao zabranu slikanja, ko joj je poklonio portret na poklon, a ko uhvatio bidermajer ...

Sve ovo je sasvim normalno kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su javne ličnosti sa ovih prostora u pitanju - "narod" voli sve da zna, ali i vidi kako su izgledale mlade, a kako mladoženje. Zato je svojevremeno Lepa Brena objavila video kasetu sa svog venčanja.

Vratite se u 1991. godinu i zavirite u Svadbu decenije.



Izvor: YouTube

Potom prisustvujte Svadbi veka, gde su "glavni akteri" bili Svetlana Ceca Veličković i Željko Ražnatović Arkan ...



Izvor: YouTube

 Potom i svadbi koja je završila u vestima BK televizije! A, onda se četiri meseca kasnije "završio" i brak ... Jelena Karleuša i Bojan Karić!



Izvor: YouTube

Imamo Svadbu decenije, Svadbu veka, red je da imamo i Svadbu godine! Seka i Veljko!



Izvor: YouTube

Naravno, na kraju ćemo se JOŠ jednom podsetiti i venčanja od pre neki dan ...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.