Dve poznate Srpkinje na listi najlepših Turkinja!

Izvor: Press, 25.Jan.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve poznate Srpkinje na listi najlepših Turkinja!

Pored naših lepotica, na spisku su i tamošnje glumice koje su ovih godina postale poznate kod nas, poput Džansu Dere i Nur Fetahoglu.
Pogledajte koje su se cice našle na ovoj listi.
Emina Jahović Sandal
Srpska pevačica je turskoj javnosti još više postala poznata kad se udala za tamošnju muzičku zvezdu Mustafu Sandala. S poznatim turskim pevačem Emina ima dva sina – Jamana i Javuza. Jahovićeva je u Turskoj snimila nekoliko i numera na turskom jeziku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kao i reklama (jednu između ostalog i sa suprugom Mustafom). Glumila je i u turskoj seriji “Polje lala”,a trenutno je u žiriju takmičenja "X Factor".
Ivana Smiljković Sert
Ivana je srpsko-turska dizajnerka koja je rođena pre 34 godine u Zaječaru. 1999. je postala Miss Beograda, a svojevremeno je bila i učesnica takmičenja izbora za mis Jugoslavije. Pre 12 godina odselila se u Istanbul, gde upoznaje Jurdala Serta, za koga se udala 2004. Veoma je popularna u Turskoj i jedna je od najlepših i najpoznatijih voditeljki i dizajnerki.

Džansu Dere
Džansu je svakako jedna od najatraktivnijih turskih glumica. Bivša je mis ove zemlje, a pažnju na sebe skrenula je igrajući u hit-seriji “Sila” (koja se prikazuje na televiziji “Pink”), gde tumači istoimenu junakinju iz ovog ostvarenja. U poslednje vreme se šuška da je u vezi s Kenanom Imirzaliogluom, Ezelom iz istoimene serije, u kojoj je Dereova glumila Ejšan.

Songul Oden
Songul je popularna turska glumica koja je u svojoj zemlji poznata i po pozorišnim predstavama. Karijeru je započela davne 2001, a naša publika je pamti po ulozi Gumuš iz istoimene serije.
Nur Fetahoglu
Ova lepa turska glumica rođena je u nemačkom gradu Duizburgu, a u Turskoj je diplomirala na Fakultetu za dizajn. Njena najpoznatija uloga jeste u seriji “Sulejman Veličanstveni“, gde je igrala sultaniju Mahidevran.
Berguzar Korel
Berguzar takođe važi za jednu od najlepših turskih glumica. Karijeru je započela 2006, a njena najpoznatija uloga je uloga Šeherezade u seriji “1001 noć”. Udata je za kolegu Halita Ergenča, s kojim ima sina Alija.
Pogledaj vesti o: Serija Polje Lala

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.