Izvor: Scandal.rs, 25.Dec.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Tapasja” posle burnog razvoda pronašla novu ljubav?

Jedan od najpoznatijih bolivudskih neženja, Šiv iz indijske sapunice Mala nevesta”, glumac Sidart Šukla, nedavno se vratio na mali ekran u serijalu “Od srca do srca” i ponovo rasplamsao maštu pripadnica lepšeg pola. Da nisu samo obožavateljke “slabe” na naočitog Indijca, u čijoj ljubavnoj biografiji gotovo da i nema ženskih imena, zbog čega je na javnom preispitivanju često i njegova seksualna orijentacija, svedoče i sve intenzivnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << govorkanja o ljubavi na setu. Naime, povratničku profesionalnu, ali izgleda i ljubavnu šansu, posle bolnog razvoda od supruga i kolege Nandiša Sandua, u pomenutoj melodrami dobila je i junakinja “Odbačene” – Rašmi Desaj.

Ostatak teksta pročitajte ovde: “Tapasja” posle burnog razvoda pronašla novu ljubav?
Pogledaj vesti o: Serija Mala Nevesta

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

“Tapasja” posle burnog razvoda pronašla novu ljubav?

Izvor: Svet, 25.Dec.2016

Foto: Instagram. . Jedan od najpoznatijih bolivudskih neženja, Šiv iz indijske sapunice “Mala nevesta”, glumac Sidart Šukla, nedavno se vratio na mali ekran u serijalu “Od srca do srca” i ponovo rasplamsao maštu pripadnica lepšeg pola. Da nisu samo obožavateljke “slabe” na naočitog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.