Slavni turski glumac ubio svog oca i predao se policiji

Izvor: Scandal.rs, 03.Apr.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni turski glumac ubio svog oca i predao se policiji

Turski glumac, koji navodno boluje do bipolarnog poremećaja, ubio je svog oca i potom se predao policiji. Orhan Simsek 30-godišnji glumac, zvezda serije Küçük Gelin (Mala nevesta), prerezao je vrat svog oca.

Ovime je okončana i potraga za glumcem i njegovim ocem, oboje su nestali u januaru.

Majka glumca izjavila je da njen sin ima bipolarni poremećaj i dodala da je u januaru imao napad, pa je napustio dom. Karijeru je započeo 2000. u Istanbulu, a od 2007. godine glumio je u pet televizijskih serija.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavni turski glumac ubio svog oca i predao se policiji

Izvor: Svet, 03.Apr.2015

Turski glumac, koji navodno boluje do bipolarnog poremećaja, ubio je svog oca i potom se predao policiji. Orhan Simsek 30-godišnji glumac, zvezda serije Küçük Gelin (Mala nevesta), prerezao je vrat svog oca.. Ovime je okončana i potraga za glumcem i njegovim ocem, oboje su nestali u januaru.. Majka...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.