“Mala nevesta” se skinula u bikini i navukla bes Indije na sebe

Izvor: Poznati.info, 29.Avg.2013, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Mala nevesta” se skinula u bikini i navukla bes Indije na sebe

Indijska glumica Pratjuša Banerdži, koja se proslavila ulogom Anandi u seriji “Mala nevesta”, na svom Fejsbuk profilu je postavila sliku iz bazena na kojoj sa koleginicom Sarom Kan pozira u bikiniju.

Po indijskim merilima ova slika spada u veoma provokativne fotografije, a Pratjuši to može da predstavlja problem za ulazak u rijaliti šou “Veliki gazda”.

Producenti ovog rijalitija se brinu za gledanost, s obzirom da glumica zna da bude veoma temperamentna, te da čak nosi i mini suknje, što se ne odobrava u Indiji.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

‘Mala nevesta’ u bikiniju

Izvor: Tracara.com, 30.Avg.2013, 15:12

Anandi iz serije ”Mala nevesta” uzburkala je indijsku javnost novom fotografijomIndijska glumica Pratyusha Banerjee izazvala je burne reakcije zbog fotografije u bikiniju, koju je objavila na Facebook profilu.Pratyusha Banerjee, poznata po ulozi Anandi u seriji Mala nevesta, objavila je fotografiju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.