Večeras premijera filma Burek

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras premijera filma "Burek"

Film "Burek" scenariste i reditelja Vladana Nikolića biće večeras premijerno prikazan u bioskopu "Sinepleks" (Ušće), najavio je distributer "MagaKom film".

"Burek" je komedija u kojoj prvi put zajedno igraju braća Sergej i Branislav Trifunović.

Na originalan i duhovit način, glumci iz Grčke, Srbije, Amerike i sa Kipra, kroz priču predstavljaju svako svoj narod.

Svako od tih likova upoznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nekog novog ko mu menja život, a upoznaju se na porciji bureka.

Međunarodnu glumačku ekipu čine Vilijam Liroj, Katerina Misihroni, Džejson Grečanik i Jorgos Nanuris.

Za prelepe kadrove mora i ostrva Kronos zadužen je direktor fotografije Vladimir Subotić, a producent je Marios Piperides. Muziku potpisuje Skaj Vikler.

Film "Burek" će se u bioskopima širom Srbije naći od danas, a u pojedinim gradovima će se održati i specijalne projekcije kojima će prisustvovati braća Trifunović.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

„Burek“ stigao u bioskope!

Izvor: Prva.rs, 06.Maj.2016, 09:19

Burek je komedija koja na veoma originalan i duhovit način okuplja glumce iz Grčke, Srbije, Amerike i sa Kipra, koji kroz priču predstavljaju svako svoj narod, što i čini srž ovog filma. U svemu tome, svako od tih likova upoznaje nekog novog ko mu menja život. A upoznaju se na porciji bureka.....

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.