Uticajni na pretpremijeri domaćeg filma ,,Jesen samuraja” (FOTO)

Izvor: NovaEnergija.net, 01.Okt.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uticajni na pretpremijeri domaćeg filma ,,Jesen samuraja” (FOTO)

Sinoć je u bioskopu Cineplexx u Shopping centru Ušće održana pretpremijera filma ,,Jesen samuraja” za ljude sa društvenih mreža. Ova komedija o neostvarenom karatisti koji kreće u potragu za poslom stiže nam od proverene ekipe filma „Mali Budo“ – film je režirao Danilo Bećković po scenariju Dimitrija Vojnova. Kada na to dodamo da glumačku ekipu čine Hristina Popović, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Sergej Trifunović i nezaboravni >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Petar Strugar, zabava je zagarantovana.

Oduševljenje prisutnih nije izostalo, a sudeći po komentarima ženskog dela publike – Petar Strugar postaje najpoželjniji frajer!


Petar Strugar se za ulogu Vladice Vladice pripremao više od godinu dana! #jesensamuraja #petarstrugar #cineplexx #savacentar #premijera
A photo posted by Jesen samuraja (@jesensamuraja) on Sep 28, 2016 at 9:19am PDT


Ne propustite premijeru 3. oktobra, jer je ovaj film o snazi, usponima i padovima i ljubavi, kao najsnažnijim gorivom za uspeh!
Hvala Jeleni Hinić na brzim fotografijama, a ostatak očekujte ubrzo!
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.