Tamara Đurić varala dečka sa Sergejom Trifunovićem?

Izvor: Svet, 02.Sep.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Đurić varala dečka sa Sergejom Trifunovićem?

Tamara Đurić, koja je kako kaže već pet godina u srećnoj vezi sa biznismenom iz Rusije Dejanom Palićem, navodno se tajno viđala sa glumcem Sergejom Trifunovićem.
Tamara je sa glumcem bila nekoliko meseci u vezi prošle zime, piše Stars.
Sergej ju je video u jednom lokalu, pa je po konobaru poslao piće. Ona se zahvalila, ali je odbila piće jer nije pala na Trifunovićev šarm. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nekoliko dana kasnije ponovo su se našli u istom lokalu, pa je glumac odlučio da iskoristi drugu priliku. Seo je za njen sto, pričali su nekoliko minuta i dogovorili se da se vide sutradan“, ispričala je Tamarina drugarica ovom listu.
Ona je dodala da su beogradska klaberka i poznati glumac prvo otišli na večeru, a zatim provod nastavili u prestoničkom klubu. Tako je počela njihova tajna veza, koja je navodno trajala nekoliko meseci, ali ju je Đurićeva prekinula jer nije mogla da sedi “na dve stolice” te je odlučila da ostane sa dugogodišnjim dečkom.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.