Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović: Da li si nekome pomogao tako što si se dobro proveo?

Poznati srpski glumac priključio se još jednoj velikoj akciji koja je podigla na noge mnoge javne ličnosti ali i celu Srbiju. Sergej Trifunović, Branislav Trifunović, Tamara Aleksić, Đule Van Gog, Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Miloš Biković, Andrija Milošević i mnoge druge javne ličnosti pozivaju vas da pomognete ovom dečku.

Poznati srpski di-džej Manya, Nemanja Ivanović, boluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od retkog oblika maligne bolesti, a njegovo lečenje u Nemačkoj košta 120 000 eura.

Upravo to je bio povod da se ujedini cela srpska scena elektronske muzike i napravi najveći događaj ikada viđen u Beogradu, Dance 4 Manya festival, koji se održava 16. i 17. oktobra u BelExpo centru.

Na festivalu će nastupati zasigurno najveća domaća imena domaće elektronske muzike: Marko Nastić, Dejan Milićević, Erick Kasell, Danijel Čehranov, The Wreckage, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Sergej je snimio i kratak video sa prijateljima u kome poziva ljude da pomognu na sasvim drugačiji način.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Eventim-a i DD Tikets-a po ceni od 500 rsd za jedan, odnosno 800 rsd za oba dana festivala.

Više informacija na www.zamanju.rs.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poznate ličnosti vas pozivaju: Pomozimo Nemanji

Izvor: B92, 05.Okt.2015

Andrija Milošević, čiji humor, ali i humanost ne poznaju granice, priključio se humanitarnoj akciji Dance 4 Manya na koju, kako i sam kaže nije mogao da ostane ravnodušan. Poznati srpski di-džej Manya, Nemanja Ivanović, boluje od retkog oblika maligne bolesti, a njegovo lečenje u nemačkoj košta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.