Boban Rajović: Oduševilo bi me kada bi mi neko opet ponudio ulogu

Izvor: Story, 27.Sep.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Rajović: Oduševilo bi me kada bi mi neko opet ponudio ulogu

Ova komedija o mladom Crnogorcu Budi koji dolazi u Beograd kako bi pobegao od krvne osvete uspela je da na jednom mestu okupi sve viđenije Crnogorce koji su s uživanjem pratili premijerno prikazivanje filma.

Ekipa filma Mali Budo, foto: Promo

Odličnu glumačku ekipu predvode Petar Strugar i Sergej Trifunović, a u jednoj od scena sa Sergejem Trifunovićem kratko se pojavljuje i pevač Boban Rajović kojem je pripala uloga izbacivača u jednoj diskoteci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Zanimljivo je i kako se u jednoj od scena u ovom video uratku može čuti Bobanov veliki hit Provokacija koju je za potrebe filma na drugačiji način aranžirao Marko Kon, a otpevala Sara Jovanović.

Pored pesme Provokacija za potrebe filma iskorišćena su još tri Rajovićeva hita: Pomozite mi drugovi, 011 i Usne boje vina, a neke od njih ranije su upotrebljene i u popularnoj domaćoj seriji Sinđelići.

- Izlet u glumačke vode mi se veoma dopao i ne mogu da kažem da me ne bi oduševilo kada bi mi neko opet ponudio ulogu na filmu. Na premijeri sam uživao kao retko kad. Za mene je velika čast što se uopšte pojavljujem u filmu i što su upravo moje pesme korištene u ovoj izvanrednoj komediji. Film je zaista vrhunski, na jedan humorističan način govori o i te kako ozbiljnim temama i na specifičan način oslikava trenutno stanje u društvu. Odličan film, preporučujem svima da ga pogledaju - kaže Rajović.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.