Seku fanovi iznenadili za rođendan, evo kako im je ona odgovorila! (foto)

Izvor: Svet, 24.Apr.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seku fanovi iznenadili za rođendan, evo kako im je ona odgovorila! (foto)

Seka Aleksić proslavila je juče 35. rođendan, a njeni fanovi su joj emotivnom čestitkom ulepšali slavlje.
Pevačicini obožavaoci, koji sebe zovu Sekomani, napravili su knjigu za Seku, a na prvoj strani su joj napisali pesmu. Seka je oduševljena poklonom, te je fotografiju postavila na društvene mreže. Pored mnogobrojnih fanova Seki su rođendan čestitali i brojni prijatelji, a ona se svima zahvalila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << lepim željama:

Dragi moji, hvala vam za sve divne želje koje ste mi poželeli za 35ti rođendan! Moja želja od prošlog rođendana se ispunila, nosim je u sebi. Bogu hvala na svemu! Neka vam Gospod podari sve ono što želite! Verujte, to je najveće oružje protiv svega.Kada nemate veru sve je uzalud“, poručila je Seka.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.