Seki Aleksić laskaju poređenja sa Kim Kardašijan!

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seki Aleksić laskaju poređenja sa Kim Kardašijan!

Poznata folk zvezda Svetlana Seka Aleksić je neko ko mnogo truda ulaže u svoj fizički izgled i iznova svoje obožavaoce obraduje nekom novom transformacijom. Ističe da joj poređenja sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan prijaju, ali da ona ne vidi sličnost sa njom.
Ja ne znam zašto, mi uopšte ne ličimo, ali naravno da mi laska. Kim je jedna od zgodnijih žena, a ja sam inače neko ko voli to telo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oblika peščanog sata“, izjavila je pevačica u emisiji „Exkluziv“.
Iako ima svoj ukus, Seka i dalje misli da je unutrašnjost čoveka presudna.
Mislim da prvenstveno lepota čoveka dolazi iz unutrašnjosti, iz duše, posebno lepota jedne žene i da apsolutno nema veze sa izgledom. Da li ona ima trbušnjake, ili salce, to apsolutno nije bitno“, bila je iskrena pevačica.
Autor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.