Seka vredna trudnica: Poludela sam još više, i u šestom mesecu radim

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka vredna trudnica: Poludela sam još više, i u šestom mesecu radim

Seka Aleksić nije tipična trudnica jer iako je u šestom mesecu trudnoće, ona vredno radi.

Aleksićevoj nije jasno zbog čega se žene ulenje u trudnoći.

“Ja sam vredna trudnica. Ja ne znam zašto se žene razmaze u trudnoći, pa ne mogu ovo ne mogu ono, kod mene je nešto obrnuto. Ja sam poludela još više, radiću do kraja jula posle toga odlazim na odmor”, rekla je Seka.

Kako kaže prvih šest nedelja joj je bilo teško, imala je mučnine >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a posle se sve vratilo u normalu.

“To je jedan lep period, primećujem po ljudima da im je drago što sam trudna. Kada vidim da im je drago zaista se lepo osećam”, priznaje Aleksićeva.

Pevačica planira da se porodi u Beču, a termin joj je u oktobru.

“Otići ću nekoliko dana pred porođaj jer više volim da sam ovde. Živim na relaciji Beograd-Beč, ali više volim da sam ovde”, rekla pevačica koja uskoro ulazi u sedmi mesec.

Kako kaže njen mezimac je nemiran, a voli i da se šali sa suprugom Veljkom da će njihov sin biti šampion.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Folk pevačica uživa u trudnoći: "Trudnice se obično ulenje, a ja potpuno poludela"

Izvor: B92, 01.Jul.2016, 15:38

Folk pevačica uživa u trudnoći i sija!..Seka Aleksic vredna je trudnica. Nastupace do kraja jula, dva puta nedeljno, a onda ce odmarati do termina porođaja...“Ja sam vredna trudnica, ja ne znam zašto se žene u trudnoći razmaze, pa ne rade ništa. Kod mene je obrnuto, ja sam poludela još više,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.