Seka objavila fotografiju sina i poručila: Dosta mi je jeftinih intrigа, praznih predstava, lažnih prijatelja!

Izvor: Svet, 23.Okt.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka objavila fotografiju sina i poručila: Dosta mi je jeftinih intrigа, praznih predstava, lažnih prijatelja!

Seki Aleksić, koja je napravila pauzu u poslu kako bi se u potpunosti posvetila sinu Jakovu redovno sa fanovima deli detalje prvih dana majčinstva.
Ovog puta, pevačica je rešila da istakne koliko joj je majčinstvo promenilo život. Ona je uz fotografiju svog sina napisala šta joj je sada najbitnije u životu.
“Kako vreme prolazi, čovek postaje stariji, a to ga čini drugаčijim. Shvatiš šta su prave vrednosti u životu. Dosta ti je jeftinih intrigа, praznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << predstava, lažnih prijatelja, lažnih osmeha. Poželiš samo topao dom, mir i dušu, koja će ti pružiti iskren osmeh i topao zagrljaj. Moja ljubav zauvek”, napisala je popularna pevačica.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Oct 23, 2016 at 8:45am PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(FOTO) SEKA OBJAVILA SLIKU SINA I OŠTRU PORUKU: Dosta mi je jeftinih intriga i lažnih prijatelja!

Izvor: Kurir, 23.Okt.2016

...Od rođenja svog najvoljenijeg bića, pevačica mu se potpuno posvetila..Na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije Jakovovih stvarčica i poklona, a onda je odlučila da pokaže i njega i to uz divnu poruku.."Kako vreme prolazi, čovek postaje stariji, a to ga čini drugаčijim Shvatiš...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.