Seka Aleksić pita obožavaoce: Da li je ovo idealna kombinacija za poslovni sastanak?

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić pita obožavaoce: Da li je ovo idealna kombinacija za poslovni sastanak?

Iako je skoro uvek besprekorno odevena, Seka Aleksić vrlo često zna da se obrati svojim obožavaocima na Fejsbuku i pita ih kako im se nešto sviđa.
Tako je i juče, krenuvši na poslovni sastanak napravila fotografiju, koju je postavila na stranicu i pitala ih:“Da li je ovo idealna kombinacija za poslovni sastanak?”
Seka tom prilikom nije otkrila na kakav sastanak tačno ide, ali obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da privodi kraju snimanje cd-a, koji bi trebao da se pojavi pred Novu godinu i da su mnoge izdavačke kuće zainteresovane za isti, pretpostavljamo da je možda otišla na sastanak na kom će pregovarati sa izdavačem ili je ipak otišla samo do studija na sastanak sa autorima pesama.
Autor: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seka Aleksić u Beogradu za Doček Nove godine!

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2014

Kombinacija za poslovni sastanak (foto: instagram) Seka Aleksić potpisala je juče ugovor sa Vilom Jelenom o nastupu za Doček Nove godine. Pevačica se na sastanku pojavila u beloj rolci i kožnoj haljini, a ugovor je potpisala kristalnom olovkom. Okupljenima je obećala odličan provod, ali...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.